Friday, March 29, 2013

Lokasi Kilang Tupperware Seluruh Dunia

 
Kawan-kawan nak tau tak lokasi kilang Tupperware?
 
Cuba tengok kat bawah ni:
 
 
Source: tupperwarebrands.com
 
 
Kilang Tupperware terletak di 13 buah negara.
 
Agak-agak yang sampai kat Malaysia ni dari kilang negara mana yer?? Kalau la ada kilang Tupperware kat Malaysia ni kan seronok... huhu..

Tahun 2012, Tupperware Trip ke Korea ada masukkan agenda lawatan ke kilang Tupperware di sana. Seronok betul la orang ke kilang tu... Google punya google, jumpa la blog ni yang bercerita pengalaman kat kilang di Korea masa trip Tupperware tahun lepas.

Boleh baca kat sini:-> http://nafisahtupperware.blogspot.com/2012/10/hari-kedua-di-korea.html

Macam best jer kan...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...