Tuesday, February 20, 2018

Tips Katalog - cara dapat barang RARE tupperware

Assalamualaikum,

Harap tak terlambat lagi kami nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2018. Selamat Tahun Baru Cina bagi mereka yang menyambutnya.

Lama dah blog ni bersawang. In sha Allah, tahun 2018 ni kita aktifkan semula blog ni ya.

Katalog Tupperware kempen 2/2018 kali ni ada macam-macam barangan menarik. Selain daripada itu, ada juga mini katalog untuk bulan Februari 2018 dengan harga yang sangat berbaloi-baloi.

Untuk melihat katalog online kempen 2/2018, klik jer "Tupperware Catalogue" yang ada gambar muka depan kempen terkini.

Katalog tupperware ni, selain daripada paparan produk-produk utama, banyak offer menarik untuk barang-barang yang special dan limited edition yang kita tak biasa nampak dijual dalam katalog. Kira produk RARE la.. Contohnya macam gambar yang bawah sekali tu.. Tea 4 Two warna purple atau pink.

Untuk dapatkan item RARE ni, biasanya kena beli barang dengan nilai sekian sekian sekian, dapat beli barang RARE ni dengan harga yang amat murah.. kadang harga tak masuk akal... haa... kami bila beli barang RARE ni, kalau orang nak, kami jual dengan harga Retail Price. Susah nak dapat kot.. Boleh jana sikit duit poket.. ehehehe

Ok, tips hari berkenaan cara dapat barang RARE dengan cari perkataan "With every" dan "Minimum purchase" bagi kempen bulan February 2018. Paparan angka di situ sangat penting, tau.

1. 




Tuesday, June 20, 2017

Tukar Penutup One Touch PERCUMA

Ramadhan kareem

In sha allah dalam kurang daripada seminggu, umat islam akan menyambut Syawal.

Punya la lama tak buat kuih raya sejak nikah ni, tahun ni kami dah start semula buat cookies cornflakes crunch.

Dah siap-siap bakar, duk cari la set #tupperwarebrands #onetouch kami yang besar kat rumah ayah. Jumpa, tapi penutup dah pecah kat tepi-tepi tu.

P/s: bukan kena gigit tikus tau... Buat sementara, tutup la guna tissue untuk elakkan angin masuk. Gambar tak dan nak amik sebab excited nak p tukar penutup.. Hehehe..

Tu cerita dua hari lepas. Hari ni, kami bergegas la ke Tupperware Business Centre (BC) kat putra heights dan seksyen 15, bawa penutup yang pecah tepi tu.

Alhamdulillah, dapat juga akhirnya walaupun terpaksa pergi 2 BC. Kaler seadanya la yer. Tak boleh nak pilih. Tapi, tak kisah. Janji ada penutup. Yeay...  oh ya, tukar ni PERCUMA yer sebab termasuk dalam kategori lifetime warranty.

Ahli atau bukan ahli, boleh pergi jer ke mana2 BC, in sha allah dapat tukar penutup tu selagi termasuk dalam kategori yang dicover lifetime warranty dan ada stok. Best, kan...? Tak payah beli baru. Tapi, kalau nak beli baru, meh beli ngan kami. Hehehe...

Kalau tak masuk dalam warranty pun, boleh jer beli penutup tu dgn harga yg berpatutan.

Ok, sila la korek-korek balik bekas tuperware kat gobok tu, kalau perlu tukar atau beli penutup ker, masih ada masa lagi untuk berkunjung ke BC yang berdekatan. Jangan lupa bawa sekali yang dah rosak tu tau.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin

Sunday, March 19, 2017

Leaflet 18-31 Mac 2017

Leaflet 18-31 Mac 2017.

Aduh... Banyaknya produk yang menarik dan limited edition 😍😍

Rambang mata mak, nakkk...

Jom cuci mata tengok mini katalog ni.. Kalau berkenan, roger jer mak kat

📲 019.25.85.925

I'm at your service 🤗🤗

#tupperwareshahalam
#iluvtupperware
#tupperwareconsultant

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...